Magamról

Már tizennégy éves koromban a lemezjátszók mögött szórakoztattam Debrecen közönségét a belvárosban, azóta pedig egyfolytában zenélek. Céges partik, születésnapok, zenés klubok, a legkülönbfélébb rendezvények és mintegy öt éve az ESKÜVŐK!! Hatalmas kihívás egyszerre több korosztály számára zenét szolgáltatni, elérni, hogy a táncoló örömszülőkhöz úgy csatlakozzanak a fiatalok, hogy előbbiek se üljenek le... Stílusok, kérések, igények kavalkádja-de ez a szép benne és úgy gondolom, nekem sikerül megfelelni a kihívásoknak.

A legmodernebb hangtechnikai berendezések mellett profi fénytechnikát, akár robotlámpákat, igény szerint füstgépet is bevetek a lagzikon. Természetesen a szertartások, vendégfogadások stb. hangosítását is vállalom külön egyeztetés alapján.

Igény szerint kongashow-t is kérhetnek a házasulandók a parti táncos részére, de akár háttérzeneként is a vacsora alatt. Minderről bővebben: bkzs.webnode.hu/kongashow-az-eskuvotokre/

Kérjen ön is árajánlatot Kelet-Mao egyik legfoglalkoztatottabb esküvői DJ-jétől és tegyük együtt feledhetetlenné a nagy napot!